Besök

Båtmuseet i Onsala

Vi erbjuder guidade visningar till större och mindre grupper, skolklasser och föreningar. För ytterligare information och tider, priser etc. vänligen tag kontakt med oss på telefon eller e-post.

Följ oss på Facebook

Vårens föredrag 2018 inleds torsdag den 8 februari och presenteras under rubriken aktiviteter

Besök

Båtmuseet i Onsala

Följ oss på Facebook

Presentation av museet

Ordföranden för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala, Ronny Tyrefelt, ger en presentation av museet. Vi hoppas den skall väcka intresse, och leda till att ni vid tillfälle kommer och besöker vårt museum.

Turistkanalen besökte museet

Öppettider och sommaraktiviteter 2018

Museet är sommaröppet för allmänheten onsdagar och söndagar  6 juni  t.o.m. 9 september, kl.13-16.

• Onsala Maritima Dag 5 maj, kl 11-15
  • Invigning av sommarutställningen  om Lars Gathenhielm äger rum den 6 juni kl. 16. Utställningen pågår 6 juni - 9 september.
  • Barn-och familjeaktiviteter söndagarna 10 juni, 22 juli och 19 augusti kl. 13-16. Inträde för barn 40 kronor.
  • Sommarpolitik i Onsala varje torsdagskväll på museet 28 juni - 16 augusti, kl 19.
  • Allsång 12 augusti kl. 16.
  • Kulturarvsdagen 8 september kl. 13-16.