• Sommarutställning

Museet är stängt den 9 juni, hela dagen, på grund av underhållsarbeten

Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar intresserade grupper och besökare varmt välkomna till museet.

För guidning av grupper (minimum 10 personer) och skolklasser är kostnaden 500 kr. + inträde 30 kr / person. Önskas kaffe och fralla tillkommer 50 kr. / person. Tag gärna kontakt med oss på telefon eller e-post för att diskutera upplägg.

"Bland kapare och skepp på Gathenhielms tid" - läs mer om en historisk resa för skolklasser .

Under våren 2019 kommer vi åter att ha ett antal intressanta föredrag på torsdagskvällar. Föredragsserien startat den 21 februari och avslutas den 4 april. Aktuell lista för våren 2019 kommer, när den är klar, att nås via länken "Aktiviteter/Föredrag". Samtliga föredrag startar kl 19 i Båtmuseets lokaler, Hagards väg 1, Onsala.

Inträde till föredragen 2019 är 80 kr för medlemmar i föreningen, 100 kr för övriga. Betalningen inkluderar fika. Vi tar Swish.

Ni är varmt välkomna!

Museet är stängt den 9 juni, hela dagen, på grund av underhållsarbeten.

Annons bussbolagen

Protokoll från Årsmötet

Klicka för att ladda ner protokollet från årsmötet 2019-03-24

Museiloggen 2019

En ny utgåva av Museiloggen, Nr. 1 2019, kan nu laddas ner HÄR.

vuxenskolan

Museet samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan avseende föredrag, studie- och gruppbesök, konferenser m.m.