Maritima dagen 2021 äger rum lördag den 28 augusti, kl. 12-16.

Lite sommarläsning 2021

Till alla våra medlemmar och sympatisörer!

Vi har tagit fram ett digitalt alternativ där vi lägger ut information om museet och intressanta artiklar, väl värda att läsa, på vår hemsida. Vi hoppas att du finner stort nöje av läsningen! Kanske vill du föra en dialog med någon av oss om artiklarna eller har förslag på andra intressanta artiklar - kanske egna upplevelser till sjöss.

På museets hemsida finner du nu länkar till 12 artiklar. Fler följer. Har du synpunkter eller tillägg du vill göra till dessa, är vi tacksamma om du sänder dem tillvår mejladress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

1. Sjöfartsnäringen i Norra Halland.
  2. Törn ut, alla medlemmar på däck!
  3. Skonaren Isolda.
  4. Barkskeppet Elissa.
  5. Vrak i Lerkil, H. Sjöfararen
  6. Vikingaskepp på älven
  7. Nanna förhandlingsteknik
  8. Krigsutbrottet 1939, H. Sjöfararen
  9. Br Samuelssons rederi. H Sjöfararen
  10. Fyrkantiga äpplen H Sjöfararen
  11. Saumarez och Göteborg H Sjöfararen
  12. Valkyrian m bild H Sjöfararen

Vi uppmanar alla våra medlemmar med intresse för sjö, hav, fartyg och båtar, att dela med sig av egna upplevelser till sjöss och på land! Alla bidrag är välkomna till, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,  allt från skrönor till dokumenterade skildringar. Förhoppningsvis kan detta forum utvecklas till att bli medlemmarnas och läsarnas eget forum och bidra till ett ännu mer levande museum.

För styrelsen
Ulf Persson, Ordförande.

Bildgalleri

Pictures of the Week 01
Pictures of the Week 02
Pictures of the Week 03
Pictures of the Week 04
Pictures of the Week 05
Pictures of the Week 06

Titta gärna på bilderna från museet.

Se mer

vuxenskolan

Museet samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan avseende föredrag, studie- och gruppbesök, konferenser m.m.