Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar

våra medlemmar, sponsorer och alla besökare

En God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi vill också framföra ett varmt tack för det gångna året 2017!

Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar intresserade grupper varmt välkomna att besöka museet.

Önskas guidning av museet är kostnaden 400 kr. + inträde 30 kr / person. Önskas kaffe och fralla tillkommer 50 kr. / person. Guidning av skolklasser 400kr. Tag gärna kontakt med oss för att diskutera upplägg.

Under hösten 2017 kommer vi åter att ha ett antal intressanta föredrag på torsdagskvällar i oktober och november. Första föredraget äger rum den 12 oktober. Hela listan nås via länken "Aktiviteter/Föredrag"

Inträde till föredragen är 70 kr. för medlemmar i föreningen, 80 kronor för övriga. 20 kronor för barn och ungdomar under 19 år.
Betalningen inkluderar fika. Vi tar Swish.

Ni är varmt välkomna!

Årsmöte 2017

Föreningen Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala hade årsmöte den 26 mars 2017. Protokoll från årsmötet kan nu laddas ner här: årsmöte den 26 mars 2017.

Öppettider 2017

Museet är sommaröppet för allmänheten fr.o.m. 6 juni  t.o.m. 27 augusti 2017.

Onsdagar kl. 12-16.

Torsdagar kl. 17-20.

Söndagar kl. 12-16.

Invigning av sommarutställningen äger rum den 6 juni kl. 16. Utställningen pågår juni - augusti.

Museet kommer att vara öppet för uthyrning lördagar under juni-augusti (ffa. med tanke på ev dop).