Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar intresserade grupper och besökare varmt välkomna till museet. Öppettider sommaren 2018 v.g. se nedan.

Önskas guidning av museet är kostnaden 400 kr. + inträde 30 kr / person. Önskas kaffe och fralla tillkommer 50 kr. / person. Guidning av skolklasser 400 kr. Tag gärna kontakt med oss på telefon eller e-post för att diskutera upplägg.

Under hösten 2018 kommer vi åter att ha ett antal intressanta föredrag på torsdagskvällar i oktober och november. Första föredraget äger rum den 4 oktober. Aktuell lista för hösten 2018 kommer att nås via länken "Aktiviteter/Föredrag". Samtliga föredrag startar kl 19 i Båtmuseets lokaler, Hagards väg 1, Onsala.

Inträde till föredragen är 70 kr för medlemmar i föreningen, 90 kr för övriga. Betalningen inkluderar fika. Vi tar Swish.

Föredragen stöds av Kungsbacka kommun, Kultur och Fritid och av Sensus.

Ni är varmt välkomna!

Onsala Maritima Dag

Välkommen till en dag på Båtmuseet i havets tecken. För fjärde gången arrangeras dagen tillsammans med föreningar och företag i Onsala. Det blir många aktiviteter för både barn och vuxna, såsom start av tändkulemotorn, guidning, café, knoptävling, fiskdamm, flugfiske, barnpyssel, båtutställning, lotteri, modellbåtar, trubadur, skattjakt och mycket mer.

Tips från Kryssarklubben! Tag med din uppblåsbara flytväst för gratis kontroll och montering av säkring till gaspatronen. Behövs reservdelar, finns dessa till försäljning.

OMD5maj2018 Affisch